Over ons

Welkom op de website van overwerkmaaltijd.nl

DE maaltijden specialist van 't Gooi (Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Baarn en Laren). Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, gezonde en vers bereide maaltijden vanaf 5 personen.Wij werken alleen met verse producten en volledig volgens de haccp-normering.

Kwaliteit staat bij ons nummer 1

Op de volgende pagina's hebben wij alvast een paar "vaste" maaltijden geselecteerd waar u een keuze uit kunt maken. Natuurlijk kunt u ook zelf een maaltijd samenstellen (min. 5 personen).

Voor ons is een tevreden klant nog heel belangrijk!!

Wij zijn 7 dagen in de week geopend. U kunt uw bestelling doorgeven via de telefoon of via ons bestelformulier op deze site verzenden. Wij verzoeken u voor 14.00 uur te bestellen. De maaltijden kunnen dan in overleg vanaf 17.00 uur geleverd worden. Alle maaltijden en gerechten worden geleverd inclusief warmhoudbakken, borden, bestek en servetten. Dit kunt u weer vuil inleveren.Hiervoor rekenen wij geen vergoeding!

Wij zijn in het bezit van een mobiel pinautomaat, dus u kunt in uw eigen bedrijf pinnen. Natuurlijk kunt u ook contant afrekenen.

Wij bezorgen GRATIS vanaf € 50,-. Bestelt u minder, dan berekenen wij een bezorgvergoeding.

Na uw bestelling bellen wij u voor een bevestiging. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Informatie naar info@overwerkmaaltijd.nl of bel
035 - 5263809 en vraag naar Pierre.

Liever lekkere divers belegde broodjes voor het diner? Kijk op www.broodjesbezorging.nl voor ons uitgebreide assortiment met belegde broodjes!

Pierre